Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Блог


2011-11-10 00:00 | коментара

Това бяха тези местни избори за нас, за ВМРО в София. Преди години, по повод на други избори написах тазистатия, в която се опитах да формулирам необходимостта ВМРО да се явява самостоятелно, за да гради своя образ и да защитава националните идеи и каузи и на местно и на национално ниво.

2011-11-01 00:00 | коментара

Благодаря ви, момчета и момичета.

Без вас нямаше да се справим.

Доказахте, че българската нация е жива и се бори.

Че българската младеж може да се изправи срещу цялата държавна машина, срещу всички платени медии и „социологически“ агенции, срещу войнстващата либерастия, срещу купените цигански гласове.

„пожара на бунта гори” …- цитат от известен партизански шлагер

„Семейство в столичния квартал „Модерно предградие” е било пребито тази нощ от група роми.” – цитат от вчерашните медии

2011-09-29 00:00:00 | коментара

Нищо в България вече не е същото. Българите взеха правосъдието в ръцете си. За съжаление. Защото псевдодържавните „мъже” се скриха като мишки. За пореден път.

Както след убийството на професор Калоянов в “Захарна фабрика”. Както след убийството на Боби Райнов в “Овча купел”.

2011-06-20 00:00:00 | коментара

На тази дата, в този час, представителите на Хърватска и Словения в колективното председателство на Югославия вземат историческото решение да внесат Декларации за независимост. С тези декларации формално и политически започва разпада на Социалистическа Федеративна Република Югославия. 

Източник: „Новинар”

В отговор на тази жалка про-гей-прайд ода…

Всъщност, зависи от кръга, в който се движиш, Зафиров.

Парадоксално, но се оказа че и низостта и мерзостта имат своя връх. И очаквано, имат постоянен адрес в Белград. Ако наглостта имаше националност, тя със сигурност днес щеше да има сръбски паспорт. Сръбската власт се опита да забрани на българите в Западните български покрайнини да отбележат годишнината от обесването на Апостола на българската свобода. Българи, които са попаднали не по своя воля под сръбска окупация.

Прочее, тази окупация е незаконна, още от 1919 година. Когато сърбите нахлуват в българските земи, преди да дочакат демаркацията на граничната линия, дори по клаузите на Ньойския диктат.

Тези дни „Софийска вода“ поиска от Държавната комисия по енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) 25 % увеличение на цената на водата за крайния потребител. Което прави цена от 1.92 лв. за кубик вода. Малко история – когато през 1999 г. се подписва договора за т.нар. „концесия“ с фанфари и големи обещания между Столична община и тогавашната фирма-концесионер „Интернешънъл уотър къмпани“ 

От 1-ви януари 2011 година в София официално застъпи на служба Общинската полиция. Структурно в системата на МВР, това „звено” ще бъде на пряко подчинение на кмета на Столична община. Ще има за задача охраната на обществения ред, регулирането на уличното движение в най-натоварените часове на деня, охраната на публични прояви и спортни събития, поддръжка на дейността на Столичния инспекторат и различните звена за контрол