Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Ангел ДЖАМБАЗКИ


Европейски консерватори и реформисти

Член

България, ВМРО

Роден на 21 март 1979 г., София


V-БЛОГ


Антиизточна коалиция, водена от френския президент Еманюел Макрон, цели да фалира българските предприемачи.

Основни моменти около Стратегията за Цифровия Единен Пазар и мястото на България в нея

2016-11-24 19:15 | коментара

Аз съм жандармерия, аз съм полиция, аз съм пожарна, аз съм всеки българин в Харманли.

ИНТЕРНЕТ


Много нахални са заявките на Симеон Сакскобурготски да му се върнат неща, които не му се дължат, това заяви в интервю за Радио Пловдив Ангел Джамбазки, евродепутат и заместник-председател на ВМРО.  Партията излезе с декларация по повод информацията, че държавата готви извънсъдебно споразумение със Симеон Сакскобурготски.

Не само паметник, както иска гражданска инициатива, но и пътна артерия на американския президент Уилсън пожела ВМРО – част от управляващата коалиция.


Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки и председателят на групата „Патриоти за София“ Карлос Контрера внесоха предложение до Столичния общински съвет в София да се именува улица на 28-ия президент на САЩ Томас Удроу Уилсън. Патриотите от ВМРО в писмото си посочват, че президентът Уилсън е приятел на България и дават пример, че именно той е човекът, дал категоричен отпор на желанието на Антаната за окупация и разделяне на страната ни.

Евродепутатът Ангел Джамбазки се включи в мълчаливото бдение пред Светия синод, с което стотици миряни днес показват съпричастието си към желанието на Македонската църква да бъде призната от Българската православна църква и да й стане дъщерна. Ето какво обяви Джамбазки пред ПИК. 

Bruxelles
Parlement européen
Bât. Willy Brandt 06M051
60, rue Wiertz / Wiertzstraat 60
B-1047 Bruxelles/Brussel

София,
ул. "Пиротска" № 5
Пощенски код : 1000

Благоевград,
бул. "Св.Св. Кирил и Методий" № 2
офис сграда, партер
Пощенски код : 2700